Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale ono se ve skutečnosti vůbec nejedná o přesnost překladu Pussy Riot !!!

Uvažoval vůbec někdo, proč se Zeman potřebovaltak vulgárně vůbec vyjadřovat zrovna k ruské skupině Pussy Riot ? Bylo to proto, že potřeboval světuukázat, že zvládá angličtinu? Nebo se mu muzika této skupiny nelíbí? Nebo ho pohoršuje název skupiny?

Není náhodou příčinouhrubého útoku vůči této dívčí skupině jeho blízký vztah k Putinovi a současnépolitice Ruska? A jeho nepochopitelná nekritičnost, skoro až vlezdozadelství kimperiálním choutkám Ruska ?

Osobně bych si přál na postu prezidentaosobnostně vyzrálou, morální autoritu. Nechci prezidenta coby věčně ožralého sprosťáka, dělajícíneustále ostudu celé České republice. Prezidenta, který nás vede do sféry ruského vlivu. Prezidenta, jehož prezidentská kampaň byla financována z neznámých (možná právě ruských) zdrojů (čímž by se vysvětlilo, proč nadbíhá neustále Putinovi a útočí proti jeho odpůrcům jako např. právě Pussy Riot)

Takže má co bejt !  :-(

1 1
možnosti

J51a60n 53F47r73o21l47í33k

3. 11. 2014 15:00

Proč ty hvězdičky pane Miloši? :-P

0 0
možnosti

Kdyby nepoužil vulgární výraz, tak by to nebyl přesný překlad názvu skupiny a nevyjadřovalo by to skutečnost, ale o to asi šlo především.

3 4
možnosti
Foto

A proč se do nich v této době montoval? Z jakého státnického důvodu o nich mluvil? Bojuje za jejich osvobození, když byly tak tvrdě a nespravedlivě odsouzeny?

7 1
možnosti
Foto

Mnoho slov pro nic ;-) Je rozdíl říkat tato slova v angličtině, a nebo je v Čechách říci česky? Podle některých asi ano, ovšem jen proto, že je řekl prezident. Pokrytectví v této zemi vzkvétá. Bohužel.

6 5
možnosti
Foto

Víte paní Růžičková, říci někomu blízkému v intimním okamžiku, že má pěknou „kočičku“ je dle mého velký rozdíl než říct, že má pěknou „kun.du“. A teď ukažte vaše pokrytectví a odpovězte mi.

7 0
možnosti

Ještě, že český verbální projev se na hony liší od skutečných činů. Jinak bychom byli v permanentní občanské válce!:-)

3 0
možnosti
Foto

Berme věci s homorem. Vlastně se srandou, vždyť je to prdelR^;-D

7 4
možnosti
Foto

"Homor" je překlep nebo je to nějaká snaha zviditelnit 4% menšinu? ;-D

Nuže, berme věci s Brandou, pardon, se srandou.;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1552x
Neustále začínající psavec, který se snaží svými výtvory ostatní rozesmát...